• Home
  • Nieuws
  • Belangrijke oproep tot ondersteuning (updated)

Belangrijke oproep tot ondersteuning (updated)

 De VBSH is bezig met verandering binnen het bestuur.

Afgelopen jaar zijn er 4 nieuwe bestuurders gekozen op de ALV van 4 mei 2019 namelijk 1 nieuwe secretaris en 3 algemene bestuursleden. De secretaris is ondertussen al weer afgetreden maar een van de algemene bestuursleden heeft deze rol overgenomen. De functie van voorzitter is sinds de ALV van november 2019 ook vervuld, maar de functie penningmeester is nog steeds beschikbaar en dringend nodig. Daarnaast zijn nog 2 vacatures voor algemene bestuursleden. Al deze vacatures kunnen aangewezen worden door de leden op de ALV. Zit de Berner in uw hart en voelt u dermate betrokken dat u ook bereid bent met elkaar de lijnen uit te zetten waar we de komende jaren als vereniging naar toe willen? Dan stellen we uw inbreng zeer op prijs en zouden u graag op de ledenvergadering verwelkomen.

Hebt u daarnaast nog wat extra tijd beschikbaar? En bent u communicatief vaardig, motiverend en verbindend, en wilt u uw vaardigheden ook beschikbaar stellen voor onze vereniging? Graag horen we dan van u! Misschien kunt u meehelpen onze vereniging te besturen of bij andere leuke activiteiten behulpzaam zijn. Alle input is welkom, met z’n allen kunnen we ervoor gaan!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met iemand van het bestuur of de evenementen voor meer info en om te zien of het ook wat voor u is!