• Home
  • Nieuws
  • Landelijke Fokkersdag: Woensdag 15 April 2020 Fokker Terminal | Den Haag

Landelijke Fokkersdag: Woensdag 15 April 2020 Fokker Terminal | Den Haag

Op woensdag 15 april aanstaande vindt in de Fokker Terminal in Den Haag de tweede Landelijke Fokkersdag plaats, als aftrap van het Voorjaarsdagen Congres dat van 15 tot en met 17 april 2020 wordt gehouden door European Veterinary Conference. Op deze dag komen vooraanstaande veterinaire wetenschappers aan het woord over tal van onderwerpen die van belang zijn voor de fokkerij. Dit jaar is de dag opgedeeld in twee thema’s: voeding en genetica/erfelijkheid.

We praten u bij over vers vlees voeding, voedselallergieën, giftige etenswaren voor de hond, en taurine tekort door graanvrije voeding. We bespreken de laatste inzichten in epilepsie en oogproblemen. Ook hoort u alles over het ‘Fit2Breed’ programma om erfelijke ziekten en schadelijke raskenmerken te verminderen. Daarnaast zullen we ook het koopcontract onder de loep nemen. Voor beide thema’s is er gelegenheid tot discussie, samen met alle sprekers.Tenslotte zal de Stichting NDG u meenemen in alles wat een fokker moet weten over identificatie en registratie (I&R).

Een prachtige kans om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen, dus noteer deze datum alvast in uw agenda! Alle lezingen op de Fokkersdag zullen in het Nederlands zijn. Omdat de andere dagen van het congres internationaal zijn, is de inschrijfpagina in het Engels. Op de website vindt u het definitieve programma en een handleiding voor het inschrijven. Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Wat: Landelijke Fokkersdag

Wanneer: Woensdag 15 april 2020 van 9:00 - 17:30 uur

Waar: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag

Kosten: € 95,- exclusief BTW, inclusief lunch, koffie en thee. 

Parkeren: gratis.

Meer informatiewww.voorjaarsdagen.eu/pre-conference-dag/