Raskeuring - September

De inschrijving voor de Raskeuring in september is gesloten.

De Raskeuring zal ALLEEN zijn op zaterdag 15 september gehouden worden!


Keurmeesters voor deze dag zijn (onder voorbehoud) 

  • Karakter, Marion Kamphuis op Heghuis
  • Exterieur, Margit Kortleve- Prins


Ook als u uw hond niet heeft ingeschreven, bent u van harte welkom om de raskeuring te bezoeken. Vanaf ong. 9.00 uur tot ong. 15.00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) bent u welkom om te komen kijken hoe het er op een raskeuring aan toe gaat. Mocht u in de toekomst willen gaan fokken kunt u nu al komen kijken wat er van uw hond verwacht wordt als deze wordt voorgebracht op een raskeuring. Want u, als clubfokker fokt toch, volgens ons fokreglement, ALLEEN met goedgekeurde ouderdieren? Het is ook fijn dat als u er dan toch bent dat u op het veld meehelpt als er een straatje, marktje e.d gevormd moet worden.

Locatie:

Apeldoornse Kynologenclub - Apeldoorn
Polderweg 5
Apeldoorn

Met vriendelijke groet,

Joke Snel, Raskeuring

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwe website is live

Nieuwe website live! Het is eindelijk zover, de nieuwe website is live.  In de afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn we tot de eerste versie gekomen. In de komende weken zullen er meer (nieuwe of verbeterde) functionaliteiten beschikbaar komen en we hopen dus ook dat jullie massaal feedback willen geven zodat we zo snel mogelijk het het gewenste niveau zijn! Stuur al je op- en/of aanmerkingen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ! Ben je al lid en wil je opnieuw toegang, vul dan het formulier "Aanvragen toegang voor bestaande leden" in.   

Continue reading

BELANGRIJK - Testen Levershunt

In verband met vakantie van Harry van Engelen, kan er in de periode van 1 t/m 21 september geen levershunt geprikt worden op de faculteit te Utrecht,

de eerste mogelijkheid is dan weer 26 september.